ZOMERAKTIE 2017!

↠ⓏⓄⓂⒺⓇⒶⓀⓉⒾⒺ↞ Vandaag start ie...Onze zomeraktie...! Anders dan andere jaren, maar waanzinnig lekker! 😍 De aktie bestaar uit 2 delen.. ☀☀☀1 ☀☀☀ Bij besteding in onze shop ( vanaf 15euro) krijg je 'n munt. Met die munt kan je bij @KwalitariaTra een over heerlijk ijsje gaan halen! 🍦🍦🍦 Passen is hard werken en iets lekkers gaat er dan wel in. ( kwalitaria Tra is uiteraard ook te vinden in onze straat 👌) Gaaf toch, hoe HOT fashion meets COOL food!❤ ☀☀☀2☀☀☀ Stuur ons 'n vakantiekaart... Uit alle ontvangen kaarten trekken we er 2 uit... Deze winnen beide 'n kadobon twv 50 euro! ( meedoen kan vanaf NU tot 1 September 2017) Ons adres: FFLO TILBURGSEWEG 53 5051AB GOIRLE N E D E R L A N D Wij hopen op waanzinnig veel post!!! 💕💕💕 FIJNE VAKANTIE! 🌵wij zijn gesloten vanaf 13 Aug t/m 22 Aug

Featured Posts