BBB Ballen - borrelen - buurten

Ons tweede Fashion Feestje : een waanzinnig succes

Op Zondag 25 maart 2018 was het dan zover. Ons tweede grootse Fashion Feestje. De voorbereidingen liepen echt op rolletjes, dus het feestje zelf moest gewoon TOP gaan worden. Toch zijn er altijd twijfels. Want, wat als niemand het leuk vindt... Wat als het programma niet in de smaak gaat vallen... Wat ls.... Kortom, 1001 dingen spoken door mijn hoofd... Wat kan er mis gaan? Maar, uiteraard gaan we daar niet vanuit. Een druk programma staat op de planning, dus we moeten rond de klok van 14.00 uur echt aan de slag. Ik, Monique, doe welgemeend openingswoordje en ben op dat moment spontaan al mijn zenuwen kwijt... Sommige geloven dat niet van mij, maar op zo'n moment heb ik het gewoon niet meer... Na het welkom wat echt recht uit mijn hart komt start al snel de eerste modeshow! Ons modellen dream team is goed op elkaar ingespeeld en doet het dan ook echt fantastisch! Trots op "mijn meiden'.. ( en in het bijzonder op Noortje, onze dochter, die voor de eerste X meeloopt... ) Geheel vrijwillig gaf ze aan ook wel een keer mee te willen lopen... Op 1 voorwaarden: Ze wilde lekker stoere kleding aan, niks tuttigs, zelf haar haren doen en zo min mogelijk make up op... Al snel hadden we een deal want, tuttige kleding is bij FFLO niet te vinden, de andere meiden doen ook zelf haren en make up... Dus, dat probleem was getackeld... ( waarom zelf haren en make up hoor ik jullie denken. Het antwoord is eenvoudig... Op de eerste plaats moeten ze zichzelf prettig voelen, dus, met eigen make up en haardracht is dat vaak het beste... ) En, wij willen graag no-nonsense uitstralen. Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg...Dat kan trouwens ook met veel make up op... Dat mogen onze Doutzens zelf kiezen...

Na de eerste show, die uit maar liefst 3 delen bestond, ging onze one and only FFLOmaster de bingo kaarten voor de eerste ronde uitdelen. Je voelde gewoon dat de spanning hoger en hoger ging worden, want de prijzen waren tenslotte niet mis! Zizzi jeans, Adia jeans, plusbasic leggen, Zhenzi jas, Zhenzi top, tassen set, sieraden bon van EC design etc etc...Echt prachtige prijzen waarvoor je heel graag een keer BINGO roept... De sfeer in de zaal was ontzettend gemoedelijk, en iedereen had het echt gezellig.

Op het moment dat de bingo ging beginnen, kwam 'onze' Johnny Purple binnen. De eerst bingo gaat hij draaien, dat moest toch gewoon geluk gaan brengen??? Het duurde even voordat de eerste bingo een feit was, maar eindelijk mocht er iemand de prijs ontvangst komen nemen. Per bingo ronde gingen er steeds 3 prijzen uit. Dus, vaak kans om iets te winnen!

Na dat alle prijzen vergeven waren was er even tijd om lekker wat te 'buurten'te drinken en genieten van de hapjes. Daarna weer snel door met de 2e modeshow, die ook weer ook maar liefst 3 delen bestond. Als volleerd modellen kwamen ze weer de catwalk af om het publiek in te lopen. Direct contact, daar houden wij van. Gewoon kunnen voelen aan het materiaal, en vragen naar de samenstelling en andere details... Heerlijk om dat van een afstandje te bekijken. Het gaat onze modellen gewoon echt super af! Nogmaals een vette chapeau voor alle 6 'mijn'kanjers! De sfeer was echt zo ontzettend gemoedelijk, precies wat FFLO uit wil stralen en zijn. Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg. ( al kan het ons aan de andere kant ook weer niet gek genoeg zijn. ;) ) De aller laatste ronde van de modeshow mocht ik het woord geven aan Marie-jose Swolfs ( bruidsmode en couture ) Als lady speaker deed ze het woord tijdens een spetterennde grand finale. Want, wie anders kan beter vertellen over de prachtige betoverende trouwjurken als de eigenaresse zelf?? Wat straalde alle 3 de bruidjes... En, de overige modellen lieten zien dat je ook prima bij ons terecht kan voor feestelijke kleding.. ( al is het wel met een jonge finish !) De hartjes brilletjes met de glow in the dark staafjes maakten de romantische sfeer compleet... En, zo was er een einde gekomen aan een spetterende middag... Wat hebben wij genoten! Genoten van jullie aanwezigheid, de gezelligheid, de sfeer kortom, alles! Dank jullie wel voor deze machtig mooie middag! Dit was er 1 voor in de boeken... ( en, volgend jaar gaan we weer zo'n geweldig feestje bouwen!!! Maar, hopelijk zie ik je jullie eerder @FFLO...! Kus, Monique x x x

Featured Posts