Untitled

---》 V A C A T U R E 《--- 

FFLO groeit! Daarom zoeken wij versterking in ons toffe team! Herken jij je in de volgende punten: - mensen mens? -  winkel/verkoop ervaring? -  kijk op mode? -  bezige bij? -  eigen initiatief? -  pas je binnen onze doelgroep? -  vol zelfvertrouwen? -  flexibel ? -  trendy ? En heb je onwijs veel zin in: - werken in 'n hippe omgeving - werken in 'n hecht, gezellig team - minimaal 5 uur op Vrijdag - in de vakantie periode meer uren - in overleg op zaterdag - goede arbeidsvoorwaarden  - op basis van payroll - werken met de hipste fashion - leuke collega's? - hard werken maar ook heel veel lol? Schrijf of mail dan snel naar: ( met CV & foto ) INFO@FFLO.NL OF: FFLO T.A.V Monique Tilburgseweg 53 5051AB Goirle Reageren kan tot en met 1 Juni 2018. 'Acquisitie naar aanleiding nav dit bericht wordt niet op prijs gesteld.' 

Featured Posts