HEEL HOLLAND SHOPPED...


Het zit er weer op... Het derde FFLO FASHION event was een meer dan groot succes! Een uitverkochte zaal... Echt, wij zijn te trots! Ons enthousiasme werd nog meer versterkt door het enthousiasme uit de zaal...! Patty Pit ( aka KomedieKaat ) zorgde dat er geen stiltes vielen en vulde deze met haar gevatte opmerkingen en anekdotes in. Wat een heerlijk mens, absoluut een aanrader! Verder heel veel plussize modeshows! Maar liefst 5 rondes tjokvol mode werd geshowd door onze 5 modellen. Uiteraard allemaal Size42&UP! Dat onze curvy fashion niet saai is hebben wij deze middag bewezen. Van feestelijk tot lekker gek, van jeans addict tot beach wedding, alle huidige trends zijn aan bod gekomen... Ook Martje, je weet wel, van die gekke kleurrijke Superangel jurkjes en rokjes, was aanwezig. Ook haar collectie heeft nog geflaneerd op de catwalk! Kortom, een heerlijke middag bomvol fashion, fun, prijzen, bingo en lekkere hapjes staat in ons geheugen gegrift en uiteraard gaan wij proberen deze volgend jaar te evenaren.Ook zo benieuwd naar alle foto's die zijn gemaakt? Neem hieronder een kijkje en geniet samen met ons na van deze gruwelijk gezellige middag...!


U kunt vanaf uw gepubliceerde website uw blog beheren en berichten plaatsen. Log gewoon in op de blog met uw Wix-account.

Nu bent u klaar om berichten te schrijven, te bewerken en te beheren. Klik gewoon op 'Bericht maken' en vervolgens op 'Publiceren'. Dat is alles. Nu kunnen al uw lezers het zien. U kunt bovendien ook de reacties op berichten beheren - bekijk wat mensen zeggen, vind reacties leuk of verwijder ze, en meer. Als u bezig bent met een bericht en later terug wilt komen, sla het dan op als concept. U kunt het dan op elk moment publiceren via 'Mijn profiel' > 'Concepten'.
Featured Posts