top of page
Schermafbeelding 2022-05-26 om 13.14.31.png
THE
STORY
OF FFLO
THE
STORY
OF FFLO
THE
STORY
OF FFLO

OVER FFLO

F.F.L.O. is op 3 Februari 2015 geboren... Geboren uit noodzaak en idealen. Want, in het mooie Goirle en omgeving was nog helemaal geen hippe curvy fashionshop te vinden voor de maten 42 & up! Geen enkele shop verkocht kekke en snel wisselende kleding in wat ze noemen 'grote maten'... Een verschrikkelijk lelijke zin, want, alle maten zijn mooi... Toch???
Zonder in een hokje geduwd te worden moet het toch ongeacht je kledingmaat lukken om een hip kledingstuk te shoppen? Geen zakken ( die verkopen ze tenslotte al in de supermarkt) geen tenten (want ook daar zijn andere plaatsen voor) maar gewoon hippe en moderne kleding. Door onze vele bezoeken aan andere kledingwinkels in deze branche (met webshop www.siervol.nl) wisten wij precies wat voor soort shop het moest gaan worden, absoluut geen winkel voor grijze muisjes! Een hippe en snel wisselende presentatie met de meest hippe kleding die er maar te vinden is in de maten vanaf 42 tot inmiddels maat 60! Maar, waar vind je een pand wat helemaal naar je zin is??? Omdat toeval niet bestaat kwam er precies op het juiste moment een pand op ons pad. En wat voor pand! Een pand vol authentieke details, karakter en super vibes! Juist, ons huidige pand aan de Tilburgseweg 53 in Goirle. Dit was (en is) de perfecte plek om eindelijk die owzo lang gewenste eigen zaak te gaan openen. Tijdens het klussen vielen alle puzzelstukjes op hun plek. Dit is echt de perfecte plussize shop!

Gelukkig waren alle merken die wij graag wilde gaan verkopen net zo enthousiast als wijzelf. Van het begin af aan waren daar Junarose, Zizzi en een beetje Magna. Later zijn daar Zhenzi, Xtwo, MAT, Veto, pantymerk Cette, Zoedt en de geweldige geurkaarsen van Woodwick nog bij gekomen. De perfecte combinatie om in de juiste sfeer te winkelen. Want, sfeer staat hier toch wel op een dikke nummer 1! De sfeer moet goed zijn, en onze klanten moeten zich hier uitererst welkom voelen. Geen verplichtingen, geen gezucht als er niets gekocht wordt, maar je echt welkom voelen. Brabantse gezelligheid maar dan in een modern jasje ;)

 

Altijd krijg je bij ons een eerlijk advies, wij smeren je niets aan maar kiezen met jou samen de perfect zittende outfit uit! Mits je geholpen wilt worden natuurlijk, anders ga je lekker zelf op jacht naar dat ene droom kledingstuk! F.F.L.O. heeft al vele trends gezet en vele billen aan een perfect zittende jeans geholpen. Stil zitten doen wij niet, wij zoeken de trends op en gaan altijd met de mode mee. Eén ding blijft altijd gelijk, onze service en onze gastvrijheid! Want onze klanten verdienen het aller, allerbeste, op alle gebied!

Inmiddels zijn wij bijna 5 jaar open, en wat is er veel veranderd... Heel veel nieuwe merken erbij gekregen. Nog altijd zijn wij op zoek naar de meest trendy merken voor de curvy girls met gevoel voor mode en stijl!

Lot's of fashion fun, 

 

Monique

ONS TEAM

ONS TEAM

ONS TEAM

ONS TEAM

ONS TEAM

ONS TEAM

JACQUELINE

Schermafbeelding 2022-05-26 om 13.19.50.png
Schermafbeelding 2022-05-26 om 13.35.05.png
Schermafbeelding 2022-05-26 om 13.35.22.png

MONIQUE

JACQUELINE

JACQUELINE

JACQUELINE

JACQUELINE

JACQUELINE

MONIQUE

ANS

JACQUELINE

XXX TEAM FFLO.png
bottom of page